SINOPSI

El Senyor Bohigues s’ha tornat boig. Ha vist la llum! S’ha fet optimista! Però ell no es considera boig per ser optimista, sinó per haver-se proposat convèncer a la gent que ho sigui! I té raó, s’ha d’estar totalment sonat per intentar-ho, en un món ple de pessimistes!

Però si ell -que sempre havia estat el rei dels bocamolls cendrosos i pessimistes- ha aconseguit transformar-se, per què no també nosaltres?

Sr.Bohigues, el boig optimista, és un espectacle d’humor delirant, però a la vegada d’optimisme sorprenentment contundent i realista. Un espectacle ple de rialles i energia positiva, que tothom hauria de veure…al menys un cop al mes! Ha ha ha!

D’ON SURT TOT PLEGAT?

El 2007, Eduard Biosca va estrenar el seu espectacle teatral de més èxit tan de públic com de crítica: Optimisme Global (En el següent apartat hi trobareu dos crítiques que van ser publicades mentre actuava al Teatreneu de Barcelona, on hi va estar dos anys) L’espectacle era una dura crítica als tòpics pessimistes, amb arguments reals, però sempre intercal·lats amb grans dosis d’humor.

Un any més tard, l’Eduard, va estrenar a la ràdio, el que seria el seu personatge de més èxit: el Senyor Bohigues. (Onze anys de col·laboració amb el programa VERSIÓ RAC1, màxima audiència a les tardes a Catalunya).

Ara -i després de molts anys de donar-hi voltes- ha volgut confluir les dues coses: el seu millor espectacle, amb el seu millor personatge. I el resultat ha estat explosiu. L’entrada del Senyor Bohigues dins del guió de l’Optimisme Global, l’ha revolucionat, augmentant exponencialment les seves dosis d’humor, fins a transformar-lo en un nou espectacle: EL BOIG OPTIMISTA!

CRÍTIQUES DE L’ESPECTACLE “OPTIMISME GLOBAL” (EMBRIÓ DE L’ESPECTACLE “EL BOIG OPTIMISTA”)

FITXA ARTÍSTICA “EL BOIG OPTIMISTA”

Actor i autor: Eduard Biosca Riera

Tècnic de so i llums: Diego Cano

Fotos: Miquel Badia

Escenografia, atrezzo, vestuari, música i disseny poster: Bohigues Produccions

Calçat: www.munichsports.com

Durada de l’espectacle: 80 minuts

ESCENOGRAFIA “EL BOIG OPTIMISTA”

Escenari ideal: 6m x 4m (Escenari mínim: 4m x 2’5m)

PROPERES ACTUACIONS