BARRA LLIURE

Preu: 14,90€

Col·lecció: Humor, núm. 20
ISBN: 978-84-15695-61-5
Nombre de Pàgines: 144
Mides: 14,5 x 23 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Febrer del 2014

Compra’l ara

Segurament, a la tercera pregunta Toni Clapés ja s’havia penedit de la seva idea d’entrevistar el Senyor Bohigues, el propietari del Bar de Baix, però amb una paciència infinita va aconseguir fer-li el que es pot anomenar l’entrevista total.

“CLAPÉS: Què s’emportaria a una illa deserta?

BOHIGUES: Un helicòpter. Per poder escapar! Ha ha ha!

CLAPÉS: Els diners donen la felicitat?

BOHIGUES: Depèn. De si els tens tu o els té un altre. Si els tens tu, sí. Però si els té un altre, més que fer-te més feliç, et foten una ràbia acollonant! Ha ha ha!”

Il·lustracions de: Miquel Montlló

1473040_602756413124226_898938775_n

OPTIMISME GLOBAL

Compra’l ara

L’optimisme global es basa en una constatació irrefutable: Fins ara l’evolució del món i de l’ésser humà ha estat sempre positiva. És a dir, vivim en un món cada vegada millor i només cal enfocar la realitat des d’una perspectiva correcta i àmplia, que ens proporcioni la dimensió adequada als problemes. I és que el futur de l’ésser humà no és tan dramàtic com es diu, sinó tot el contrari.

Eduard Biosca ha dedicat tota la vida a discutir amb els pessimistes i ha recopilat 100 arguments per rebatre’ls, per tenir esperança en els humans i per ser més feliços amb els altres i amb nosaltres mateixos. «La meva noció de felicitat –ens diu– es podria resumir en poc més de vint paraules: és el sentiment de plaer que experimentes quan et trobes bé amb tu mateix i amb la vida. I n’ets conscient.»

«L’optimista no és el que veu el got mig ple, sinó el que s’adona que s’està omplint.»

Gràcies a Optimisme global ens adonarem que mai no havíem tingut tantes possibilitats de ser feliços com avui en dia.